SV Svenska ordbok: bräsera
bräsera har 38 översättningar i 11 språk
Översättningar av bräsera
- braise (n v) [To cook in a small amount of liquid, kulinarisk]
SV ES Spanska 5 översättningar
- asar (v) [kulinarisk]
- cocer a fuego lento (v) [kulinarisk]
- estofar (n v) [To cook in a small amount of liquid]
- guisar (n v) [To cook in a small amount of liquid]
- hervir a fuego lento (v) [kulinarisk]
SV FR Franska 6 översättningar
- cuire à feu doux (v) [kulinarisk]
- mijoter (v) [kulinarisk]
- mitonner (v) [kulinarisk]
- braiser (n v) [To cook in a small amount of liquid, kulinarisk]
- cuire à l'étouffée (v) [kulinarisk]
- cuire à petit feu (v) [kulinarisk]
SV PT Portugisiska 2 översättningar
- cozinhar em fogo baixo (v) [kulinarisk]
- estufar (n v) [To cook in a small amount of liquid]
SV IT Italienska 6 översättningar
- cuocere a fuoco lento (v) [kulinarisk]
- bollire lentamente (v) [kulinarisk]
- sobbollire (v) [kulinarisk]
- stufare (v) [kulinarisk]
- brasare (v) [kulinarisk]
- cuocere in stufato (v) [kulinarisk]
SV DE Tyska 2 översättningar
- schmoren (n v) [To cook in a small amount of liquid, kulinarisk]
- anschmoren (n v) [To cook in a small amount of liquid]
SV NL Holländska 9 översättningar
- sudderen (v) [kulinarisk]
- pruttelen (v) [kulinarisk]
- staan te sudderen (v) [kulinarisk]
- stoven (n v) [To cook in a small amount of liquid]
- smoren (v) [kulinarisk] {n}
- laten sudderen (v) [kulinarisk]
- laten pruttelen (v) [kulinarisk]
- zachtjes laten koken (v) [kulinarisk]
- langzaam gaar laten worden (v) [kulinarisk]
SV BG Bulgariska 1 översättning
- задушавам (n v) [To cook in a small amount of liquid] (n v)
SV HU Ungerska 2 översättningar
SV RU Ryska 2 översättningar
SV JA Japansk 2 översättningar